Me kalimin e moshës shfaqen probleme të ndryshme në trupin e njeriut. Sëmundjet nuk njohin moshë, gjini apo racë ndaj gjithmonë duhet të jemi vigjilent, për të ditur se si t’i trajtojmë ato qoftë edhe në mënyrë natyrale.

Në vijim do t’ju prezantojmë një kurë me hudhër e cila është karakteristike dhe ndihmon në mënyrë të shpejtë dhe adekuate problemet me dëgjimin.

Përbërësit për kurën:

3 thelpinj hudhër.

vaj ulliri.

një shiringë (për të hedhur 2 pika).

pambuk ose lak.

Përgatitja:

Pastroni mirë e mirë hudhrën dhe më pas hidhni mbi të vaj ulliri. Lëreni përzierjen për pak kohë të qëndrojë derisa të marrin më të mirën e njëra – tjetrës.

Përdorimi:

Aplikoni nga 2 deri në 3 pika në çdo veshi dhe me pas përhapeni me pambuk lëngun edhe rreth veshit. Pas përdorimit të kësaj kure do të vini re se jeni duke rikuperuar aftësinë tuaj të dëgjimit.