Dje rreth orës 11.00, në fshatin Çellopek të Tetovës, pjestarët e policisë të SPB Tetovë e kanë ndaluar 29 vjeçarin O.A. nga Gostivari, i cili nuk kishte patur asnjë dokument identifikimi dhe ka drejtuar veturën e tij “Fiat Uno” me targa të Gostivarit, me regjistrim të skaduar për më shumë se 6 muaj informon Tetovasot .
Vetura e tij është konfiskuar përkohësisht dhe rasti është duke u sqaruar.