Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi në emisionin Top Tema në televizionin Telma ka deklaruar se zërat e opozitës për gjoja marrëveshje për kurdisje të regjistrimit mes BDI-së dhe LSDM-së janë të pavërteta dhe larg realitetit.