Zyrtarë policorë nga SPB-Shkup sot (18.01.2021) kanë gjobitur deputetin M.K. i cili ka shkelur Ligjin për siguri në trafik me atë që ka biseduar në telefon derisa ka qenë duke vozitur makinën e tij në rrugën Kumanovë-Shkup. Nga MPB-ja apelojnë deri tek të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion që të respektojnë rregullat dhe të kontribuojnë për një siguri më të madhe në komunikacion.