“Ende nuk duket e vërtetë”, Vanessa Bryant kujton me një letër emocionuese Kobe dhe Giannan në njëvjetorin e vdekjes tragjike

Vanessa Bryant ka thënë se humbja e vajzës së saj Gianna dhe burrit Kobe në një përplasje tragjike helikopteri ‘ende nuk ndjehet si e vërtetë’, një vit pas kësaj ngjarje tragjike.

Vanessa, u lajmërua në Instagram të martën duke publikuar një letër të shkruar bukur nga një prej shoqeve më të mira të 13-vjeçares Gianna, Aubrey, ndërsa shkroi në mbishkrimin e saj: “Gigi im është e pabesueshme dhe e vlerësoj vërtet”, shkruan DailyMail.

“Ajo të do kaq shumë. Më mungon shumë vajza ime dhe Kobe gjithashtu. Unë kurrë nuk do ta kuptoj pse/si kjo tragjedi mund t’u kishte ndodhur qenieve njerëzore kaq të bukura, të ëmbla dhe të mahnitshme”.

“Ende nuk duket e vërtetë. Kobe, e bëmë mirë. Gigi, ti akoma e bën krenare mamin. Unë të dua!”.

Duke ndarë letrën në përvjetorin e vajzës së saj dhe vdekjes së burrit, Vanessa shkroi: “Sot kam marrë këtë letër të ëmbël nga një prej miqve më të mirë të Gianna-s, Aubrey”.

“Të dua Aubz (siç do të të thërriste Gigi im). Faleminderit shumë për ndarjen e disa prej kujtimeve tuaja për Gigi tim me mua dhe më lejoni t’i ndaj ato këtu në shoqërinë time”, shkroi Vanessa.