Portieri i Genoas, Frederico Marcheti e dërgoi veturën e tij për ta larë në një autolarje në Gjenova.

Punonjësi i autolarjes u ak sidentua derisa po ja sillte Ferrarin e tij në qendrën e trajnimit.

Punonjësi humbi kontrollin e makinës dhe e përplasi atë në një radhë automjetesh të parkuara, duke shkatërruar Ferrarin, por për fat të mirë pa dëmtuar veten ose të tjerët.

Kjo veturë kap shifrën e rreth 300.000 euro.