Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbahet mbledhje për parashtrimin e pyetjeve të deputetëve.

Seanca për pyetje deputetësh mbahet çdo të enjte të fundit të muajit. Zakonisht të parët që mund të parashtrojnë pyetje për kryeministrin dhe ministrat janë deputetët e opozitës.