Mbrëmë diku rreth orës 19:30 minuta policia në Veles ka privuar nga liria L.T. 41 vjeçar nga Velesi, për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “prodhim dhe lëshim në qarkullim të substancave narkotike”.
Në bazë të informatave paraprake dhe në bazë të urdhrit gjyqësor polica ka kryer bastisje në shtëpinë e të lartpërmendurit me çrrastë kanë gjetur dhe konfiskuar disa pako me marijuahnë dhe droga të tjera të dedikuara për shitje. Policia ka konfiskuar edhe një matëse, euro dhe denarë.
L.T. është ndaluar në stacionin policor të Velesit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të ngritet padi adekuate.