Mbrëmë rreth orës 01:10, në rrugën ,,APJ (JNA)“ në Gostivar, pjestarët e policisë e SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, e kanë privuar nga liria 18-vjeçarin O.B. nga Gostivari i cili është takuar duke konsumuar lëndë narkotike, marijuanë informon Tetovasot .
I njëjti është ndalua në Stacionin Policor-Gostivar dhe pas pastrimit dhe dokumentimit të rastit, do të përgatitet parashtresë përkatëse.