Më 24.01.2021 në ora 02:40 minuta në Çair, zyrtarë policorë kanë privuar nga liria E.C. 27 vjeç nga fshati Kojnare e Poshtme, sepse gjatë bastisje tek ai është gjetur dhe konfiskuar marijuhanë.

Nga policia njoftojnë se pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj personit në fjalë do të ngritët padi adekuate.