Modelja shqiptare zbuloi të pathëna nga jeta e saj private.

Agnesa Vuthaj ka folur edhe për lidhjet dhe dashurinë.

Ajo tha në emisionin NIN se shumica nuk i kanë funksionuar pasi që nuk është tip që i zgjatin lidhjet, duke u buzëqeshur shtoi se më e gjata ka qenë një vit e gjysmë.

Ndryshe, Agnesa Vuthaj është hermetike për sa i përket jetës së saj private dhe nuk dimë shumë për të.