I ftohti ekstrem që ka mbuluar Kazakistanin, me temperature deri në -51°C , ka rezultuar fatal për disa kafshë të ndryshme, të cilat kanë ngrirë prej kushteve atmosferike të papërballueshme.

Videoja e mëposhtme tregon një dele, dy qen, një mi dhe një antilopë të ngrira, midis kushteve tepër të rënda atmosferike që kanë përfshirë vendin e Azisë Qendrore.