Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e undit janë kryer 2013 teste, ndërkohë që janë regjistruar 347 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19 dhe atë: Shkup-179, Kumanovë-24, Tetovë-14, Prilep-5, Gostivar-8, Shtip-13, Manastir-1, Veles-11, Ohër-18, Strumicë-7, Kavadar-13, Strugë-4, Koçan-8, Kërçovë-4, Sveti Nikollë-2, Gjevgjeli-1, Dibër-4, Resnjë-1, Kriva Pallankë-3, Berovë-4, Dellçevë-10, Probishtip-5, Vinicë-1, Bogdancë-3, Krushevë-1, Demir Kapi-2 dhe Pehçevë-1.
Ndërkohë Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar edhe 378 pacientë të shëruar. Ndërsa betejën me KOvid-19 e kanë humbur 11 pacientë, prej të cilëve 5 janë nga Shkupi, një nga Shtipi, një nga Venlesi, një nga Strumica, një nga Kavadari, një nga Vallandova dhe një pacientë nga Pehçeva.