Një rrugën “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje është zhdukur një grua.

Këtë në polici e raportoi bashkëshorti i gruas duke thënë se ajo ishte larguar nga shtëpia dhe se nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj, transmeton Klan Kosova.