Në Aeroportin e Shkupit nga sot do të vendoset një avio linjë e re me relacion Shkup – Kiev, informon Zhurnal.

Fluturimet e reja që do të realizohen për herë të parë mes Ukrainës dhe Maqedonisë së Veriut, do t’i realizojë aviokompania WINDROSE. Fluturimet 7W791/792 do të kryhen çdo të enjte dhe të diel.

“Për herë të parë në histori në marrdhëniet mes Ukrainës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut mike nga 6 dhjetori 2020 vendoset fluturim në relacion Kiev-Shkup-Kiev!, njoftoi Ambasada e Ukrainës në Shkup.

Fluturimet nga aeroporti Borispil do të kryhen me aeroplanët Embraer-145 dhe ATR72-600. Përskaj kësaj, siç theksojnë nga ambasada, WINDROSE ofron tranzicion të qetë nga rajonet e Ukrainës: Harkov, Dnipro, Odesa dhe Lavov.

Në ueb faqen e WINDROSE tani mund të blehen biletat edhe për Kiev edhe për Shkup.