Ish-kreu i Bashkisë së Elbasanit, Ëngjëll Daka ndëruar jetë si pasojë e infektimit me koronavirus.

Ai ishte prekur nga Covid-19 dhe për shkak të gjendjes së rënduar ishte dërguar për kurim në Turqi.

Megjithatë nuk mundi ta përballonte sëmundjen duke u ndarë nga jeta.

Engjëll Dakli ka shërbyer si kryetar i Bashkisë së Elbasanit nga 1996 – 2000.