Ditën e sotme Tuna dhe Patrisi kanë qenë shumë të komentuar pas lajmeve se dyshja i kanë dhënë fund martesës.

Këngëtarja ka hequr mbiemrin e Patrisit nga Instagrami i të birit dhe nga Tian Patris Berisha, tashmë në bion e Instagramit të tij shkruhet Tian Sejdi, mbiemri i këngëtares.

Madje Tuna ka hequr Patrisin edhe nga lista e personave që ndjek Tian në këtë rrjet social.

Pas këtij veprimi, Roberti, i cili dihet tashmë që nuk i ka marrëdhëniet aspak të mira me Tunën, ka postuar në Insastory një video ku shfaqen Tian dhe e bija e tij Renee duke luajtur.

“Renee Berisha. Tian Berisha”, shkruan Roberti.