Të shtunën në mbrëmje, sipas njohurive të mëparshme në Löhne, kishte një vrasje të përfunduar dhe njerëz të tjerë të plagosur në një mbledhje familjare.

Një burrë i ndarë 48-vjeçar shkoi në ish-banesën e familjes së tij dhe papritmas hapi disa të shtëna në drejtim të anëtarëve të familjes të pranishëm. Kunata 33-vjeçare e të dyshuarit u qëllua për vdekje dhe vëllai i tij 38-vjeçar u plagos rëndë. Autori u arrestua dhe u arrestua me plagë të rënda, shkruajnë mediet gjermane transmeton Gazeta Express.

Historiku i aktit është aktualisht i paqartë. Hetimi i komisionit të vrasjes “Theo” nën drejtimin e shefit detektiv Kollien është ende në vazhdim.