Si pjesë e aktiviteteve të intensifikuara të kontrollit të djeshëm , të realizuara në rajonin e Tetovës, janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 14 automjete të parkuara në mënyrë të gabuar dhe të parkuar në mënyrë të parregullt, 4 persona të cilët drejtonin automjete pa patentë shoferi, 3 shoferë fillestarë dhe lloje të tjera të shkeljeve të trafikut, ndërsa numri i automjeteve të keqparkuara dhe të marra nga shërbimi komunal i merimangës në Gostivar ishte 7.Ts