Më 15.12.2020 rreth orës 21.20, efektivët e policisë të SPB Tetovë arrestuan 38 vjeçarin banues i Tetovë D.S., objekti hotelik i të cilit në rrugën “Boris Kidriç” në Tetovë punonte dhe shërbente mysafirë pas orarit të lejuar dhe nuk i kishte respektuar vendimet e qeverisë për mbtojtje nga koronavirusi informon Tetovasot . Objekti është mbyll, ndërsa personi D.S. u mbajt në Stacionin Policor të Tetovës dhe pasi çështja të sqarohet dhe dokumentohet plotësisht, do të përgatitet parashtresë sipas Nenit 206 të Kodit Penal, për dyshimin se ka kryer vepër penale “mosveprimi në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë një epidemie”.Ts