Mbrëmë në ora 22:30, D.J (49) nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se të njëjtën ditë ndërmjet orës 16 dhe 22, autorë të panjohur e kanë vjedhur kamionin e tij “Fiat” me targa të Tetovës, që kishte qenë i parkuar në rrugën 29-nëntori në Tetovë informon Tetovasot .
Merren masa për gjetjen e automjetit dhe zbardhjen e plotë të çështjes.