Tayna është emër që njihet për stilin unik në secilën paraqitje të saj dhe komentohet shumë për këtë.

Natyrisht që meqenëse është emër publik, ajo i kushton kujdes shumë të madh paraqitjeve si në klipe ashtu edhe të tjera.

Së fundi, rep-artistja ka ndarë me ndjekësit një foto, në të cilën shfaqi garderobën e saj.