Dje në orën 14:10, K.N. (26) nga Kondova e Shkupit, në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 13:30, duke lëvizur nga Gostivari në drejtim Tetovës me furgon “Ford Transit” me targa të Shkupi, dy persona të panjohur dhe e kanë sulmuar fizikisht. Në sulm, sipas raportit, një person ka përdorur edhe mjet metalik.
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar plotësisht.TS