Mbrëmë rreth orës 23 e 50 minuta, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria S.Z. (38) nga Kopaçindolli i Tetovës dhe 32 vjeçaren I.T. nga Struga, i cili më herët në rrugën “Bllagoja Toska” në Tetovë, e kanë sulmuar fizikisht 35-vjeçarin A.K. nga Tetova. Gjatë sulmit S.Z. gjithashtu ka përdorur edhe një send të fortë. Dy të dyshuarit janë mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës për zbardhjen e rastit, kështu që do të përgatitet parashtresë adekuate.Ts