Ministri i Brendshëm i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski në konferencën e sotme për shtyp me rastin e 100 ditshin të qeverisë u shpreh se policia e shtetit është në shërbim të qytetarëve dhe se siguria e qytetarëve është prioritet i MPB-së.

Spasovski si të arritura të dikasterit që ai drejton i nënvizoi aksionet siç i quajti ai të suksesshme kundër tregtisë së paligjshme të drogës dhe tregtisë së armëve ilegale.

“Punojmë dhe angazhohemi në kthimin e besimit të qytetarëve ndaj policisë së shtetit”, tha Spasovski duke shtuar se përcaktim i tij mbetet edhe përmirësimi i kushteve për punë të policëve.