Pas fotos që trazoi ujërat, të cilën Arjoni e postoi në rrjetin e tij social, ku shfaqej në shtrat me Anën, kjo e fundit ka sqaruar gjithçka në puntatën e sotme në Përputhen.

E shfaqur në lot në një lidhje Skype ajo tregoi se si ndodhi e gjithë ngjarja.

“Ka qenë një natë kur Arjoni më shkruajti dhe më tha të shkoja te ai se ishte pa terezi, dhe unë shkova. Ngjarja ndodhi pas takimit të parë. Kemi biseduar pak dhe më pas më zuri gjumi. Foto është bërë në shtëpinë e Arjonit. Shkova te shpia e tij për t’i dërguar ndonjë ilaç, pastaj ndejta me të dhe më zuri gjumi se kaloi ora. Nuk fjeta në një krevat me të. Më zuri gjumi pa vetëdije. S’kam bërë seks me të. Gjest shumë i shëmtuar nga ai,” tha Ana.