Ferma verore e familjes së aktores Jennifer Lawrence është përfshirë nga zjarri.

Sipas “Fox News”, fatmirësisht nuk kishte as njerëz e as kafshë të lënduara, mirëpo dëmi material ka qenë i madh.

“Me dhimbje ju konfirmojmë lajmin se kemi humbur fermën tonë natën e kaluar nga një zjarr të tmerrshëm. Ne jemi thellësisht mirënjohës që asnjë person ose kafshë nuk u lëndua, por ne ende jemi në zi për humbjen e viteve të punës së palodhur dhe kujtimeve që ndodhën në këto mure. jalët nuk mund të përshkruajnë dhimbjen që kemi, por ne jemi kaq mirënjohës për Departamentin e Zjarrfikësve Simpsonville dhe të gjithë zjarrfikësit e tjerë që iu përgjigjën urgjencës sonë. Ju jeni heronj të vërtetë. Ne jemi gjithashtu shumë mirënjohës për anëtarët e panumërt të komunitetit tonë të cilët kanë arritur të na mbështesin gjatë kësaj kohe. Dashuria dhe mirësia juaj do të thotë gjithçka për ne.”- thuhet në një postim në faqen zyrtare të kampit në Facebook.

Sipas lajmeve lokale, 30 zjarrfikës dhe gjashtë kamionë u thirrën në vendngjarje për të fikur zjarrin.

Kampi është në pronësi dhe drejtohet nga vëllai i Lawrence, Blaine.

“Ne e dimë që Kampi Hi-Ho është një vend i veçantë për kaq shumë njerëz dhe kemi në plan të rindërtojmë dhe riparojmë në mënyrë që të mund të ecim përpara me një përvojë të sigurt dhe të gëzueshme të kampit këtë verë,” tha ai në deklaratën e tij.

Ndërkohë, vetë aktorja s’ka dhënë ende asnjë reagim.