Ministrja e Mbrojtjes Radmila Shekerinska mori pjesë në takimin e rregullt vjetor video me atashetë e mbrojtjes të akredituar në vendin tonë.

Në takim, Ministrja Shekerinska iu referua vitit të kaluar dhe arritjeve në mbrojtje dhe Ushtri.

“Megjithëse viti 2020 ishte viti i coronavirusit për ne dhe vendi tonë është gjithashtu viti i NATO-s. Kemi bërë një angazhim dekada të gjatë për t’u bashkuar me Aleancën dhe unë jam shumë e kënaqur që kam takimin tonë të parë me atashetë si anëtari i 30-të i NATO-s”, tha ajo.

Shekerinska, siç u njoftua nga Ministria e Mbrojtjes, theksoi se anëtarësimi i vendit tonë në NATO do të thotë investim në të ardhmen dhe në sigurinë e qytetarëve dhe nder për Ushtrinë.