Greqia ka regjistruar sërish shifra të larta nga COVID-19 në 24 orët e fundit. 1 mijë e 667 raste dhe 98 viktima janë shënuar ditën e sotme.

Nga ana tjetër problem mbeten spitalet pasi janë 612 pacientë të intubuar.

Prej shifrave të larta nga COVID-19, Greqia ka marrë masa në Selanik e Atika për varreza të veçanta për viktimat nga COVID-19 brenda varrezave të përgjithshme, por që do të jenë me ndarëse.