Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e vendit lidhur me masën e mbajtjes së maskës janë regjistruar 625 shkelje.

Ministria e Punëve të Brendshme në kumtesën e sotme ka apeluar deri te qytetarët të respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes ndaj Covid-19.