Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit janë kryer 1 470 testime të dyshuara për koronavirus dhe prej tyre pozitivë kanë rezultuar 504 persona.

Kryeson Shkupi me 174 raste, Prilepi me 37 dhe Dibra me 21. Sot ka pasur një rekord viktimash që prej fillimit të pandemisë, kështu Ministria e Shëndetësisë njofton për 46 pacientë që kanë humbur jetën me virusin, ndërsa janë shëruar 731 persona.