Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut tashmë ka kryetarin e ri. Ai ka premtuar se do të sjellë novitete të reja dhe se do ta vë në binarë BFI-në.

Emisioni “N’shpi te…” në News-TV këtë javë gjendet në Shkup te Reisul Ulema Haxhi Shaqir efendi Fetahu.