Kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur se është nisur drejt SHBA-ve ku do të takohet me prodhuesit e vaksinës kundër COVID-19, duke theksuar se sigurimi i saj është prioriteti kryesor.

“Sigurimi i vaksinës sa më parë është një prioritet i luftës sonë kundër Armikut të Padukshëm dhe s’do lemë gur pa luajtur që vaksina të fillojë të vijë sa më parë në Shqipëri! Kontakti sy më sy me prodhuesit e vaksinës i shërben këtij qëllimi. Rrugës për në Shtetet e Bashkuara“, shkruan Rama.

Sjellim në vëmendje që në SHBA janë dy kompani që kanë deklaruar rezultate të larta në lidhje me vaksinën anti-Covid, Pfizer dhe Moderna.