Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot, me fillim në orën 12:00, do të mbajë mbledhjen e rregullt të 27-të me më shumë pika në rend të ditës në interes të qytetarëve dhe nga programi i saj për punë.

Për konkluzionet dhe vendimet nga mbledhja, e cila do të mbahet përmes video-konferencës, publiku do të njoftohet përmes kumtesës.