I njohur për rolin e “Memos” në filmin “Mrekullia në qelinë nr7”, apo të Jamaçit tek Çukur, aktori turk Aras Bulut Iynemli, ka qenë i ftuar në emisionin shqiptar “Qejfi më i madh se Stambolli”. Gjatë intervistës aktori ka shprehur dëshirën për të vizituar Shqipërinë në të ardhmen, dhe nuk kanë munguar përpjekjet e tij për të folur në gjuhën shqipe .

Së fundi aktori turk preku zemrat e çdo personi që ka ndjekur filmin me historinë e trishtë, “Mrekullia në qelinë nr.7. Ky film ka përlotur gjithë shqiptarët por jo vetëm dhe i dha dhe një çmim të madh aktorit.

I ftuar në emisionin “Qejfi më i madh se Stambolli” aktori rrëfeu si e nisi aktrimin, si e kalon ditën dhe për suksesin e filmit “Mrekullia në qelinë nr.7”.

Aras tregoi se iu mbushën sytë me lot kur lexoi skenarin e filmit dhe e pranoi menjëherë rolin. Ai u shpreh se nuk e priste një sukses kaq të madh dhe se nuk e bën punën për të fituar çmime.

Në një moment, Aras tentoi të fliste shqip kur moderatorja i tregoi se seriali “Koha kalon” ende transmetohet në Shqipëri. Aktori u përpoq ta thoshte titullin në shqip, por me pak vështirësi. Në fund të intervistës, Aras u shpreh se shpreson që një ditë ta vizitojë Shqipërinë.