Natën e kaluar rreth orës 22:10, efektivët e policisë të SPB Tetovë, e kanë privuar nga liria personin F.I. (41) nga Tetova, i cili dhjetë minuta më herët kishte qenë i raportuar nga nëna e tij se po sillej në mënyrë agresive dhe po i kërcënonte me jetë prindërit dhe gruan e tij.
Rasti është duke u sqaruar dhe do të përgaditet parashtresë adekuate kundër personit të raportuar.Ts