Pesë anëtarë të familjes Basha nga Koretini i Kamenicës në Kosovë kanë humbur jetën si pasojë e infektimit me Covid-19.

Këtë lajm e ka bërë të ditur familjarja e tyre Zyrafete Basha, e cila ka postuar një fotografi dhe shkrim prekës.

Po ashtu përveç pesë anëtarëve të familjes ajo ka humbur edhe gjyshin e dajallarët.