Në “Shiko kush luan”, Sindi mori papritur një puthje nga Fatjoni dhe kjo ishte puthje a saj e parë në jetë.

Pas kësaj pati reagime të ndryshme, madje edhe vet Sindi ka bërë shaka në Instagram me videon ku shihen ajo dhe Fatjoni.

Ajo me shaka i ka thënë Fatjonit se do shihen së shpejti në gjyq.

“Nuk e lë me kaq… Do shihemi në gjyq”, ka shkruar ajo pranë postimit.