Blerona Zeqirin më nuk ka shansë ta njihni

Nëse është dikush që ka ndryshuar komplet, atëherë kjo është prezantuesja Blerona Zeqiri.

Blerona ka hequr shumë kilogramë dhe po duket krejt ndryshe, madje ka ndryshuar edhe stilin e veshjes.
Në fotot e fundit, prezantuesja e “1 kafe prej shpisë” është shfaqur plotësisht ndryshe, aq sa gati nuk njihet që është ajo.

Mendimet e njerëzve rreth këtij ndryshimi drastik të Blerones, janë nga më të ndryshmet.

E rëndësishme që Blerona po ndihet mirë me pamjen e re.