Seuksese e NP ‘Higjiena Komunale’ , në krye me drejtorin Abdusamed Shabani nuk kanë të ndalur .Kjo kompani gjendet në listën e 200 firmave më të mëdha dhe më të suksesshme në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2019!

‘Jemi  të nderuar që u gjendëm në listën e 200 firmave më të mëdha dhe më të suksesshme në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2019! Edhe në periudhën që vjen, përkushtimi ynë kryesor do të jetë të mbajmë cilësinë ë shërbimeve tona, dhe në nivelin sa më të lartë të mirëmbajmë higjienën dhe pastërtinë e qytetit të Shkupit-thonë nga NP ‘Higjiena Komunale’.