Çështja e nënshtëtësive për qytetarët dhe realizimi i të drejtave të plota nga paisja me këtë dokument të rëndësishem ishte qëllimi i takimit të sotëm ndërmjet Zëvendësministrit të Punëve të Brendshme Nazim Bushi me Drejtorin e Agjencisë së për Siguri Nacionale
z. Viktor Dimovski informon Tetovasot .

Njeriu i dytë i MPB-së Bushi tha se me këtë rast u shqyrtuan te gjitha mundësitë dhe alternativat që qytetarët sa më shpejtë dhe pa pengesa byrokratike të fitojnë të drejtën e shtetësisë përcjellë Tetovasot .
“Në takim u bisedua për situatën e përgjithme të sigurisë në vend me ç’rast u dakorduam që takimet të jenë permanente e gjithë kjo në interes te qytetarëve për një shoqëri me mirëqenie të sigurtë” deklaroi Bushi .Ts