Elvis Naci ne rrjetin e tij social ka shperndare nje njoftim te rendesishem:

NJOFTIM I RENDESISHEM! SHPERNDAJENI MASIVISHT! Informoni dhe te tjeret!
Eshte hapur nje faqe ne emrin tim Elvis Naci dhe mashtron njerezit me postime pakuptim, e vetmja faqe e imja ne facebook eshte kjo dhe te tjerat jane fallco.

Zoti na ruajte nga njerezit e keqinj. Amin.