Ministria për Punë të Brendshme njofton opinionin se për shkak të një defekti në sistem, gjatë ditës se djeshme dhe sot (09.12 dhe 10.12.2020) janë paraqitur ndërprerje të përkohshme në funksionimin e sistemit për dokumentet personale. Shërbimet kompetente për mirëmbajtjen e sistemit punojnë në zgjidhjen e defektit që ka shkaktuar ndërprerje të sistemit.