Një konkurrent i “Hell’s Kitchen” e ka rrëzuar përtoke shef Renaton.

Gjithçka ndodhi kur shef Renato hedh tiganin me patate të Eusebios, ndërsa ky i fundit revoltohet e fillon të ofendojë. Më pas konkurrenti përplas banakun në nerva e sipër dhe e përplas në tokë shefin Djall.

Ky veprim i pandodhur më parë ka shkaktuar përjashtimin e tij nga emisioni.

Video e këtij momenti është publikuar edhe në faqen e emisionit në Instagram.