Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska sot dhe nesër do të qëndrojë për vizitë pune në Republikën e Shqipërisë.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njoftoi se vizita ka për qëllim intensifikimin dhe përparimin e bashkëpunimit mes dy vendeve në fushën e arsimit.

Gjatë kohës së vizitës ministrja Carovska do të takohet me ministrin shqiptarë të arsimit, Evis Kushi dhe me deputetin e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë Vasil Sterojvski.