Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha sot do të vizitojë komunën e Kavadarit.

Në Kavadar, Hoxha do të marrë pjesë në promovimin e shtegut për biçikletë- këmbësorë nga Vatasha deri në Moklishtë.