Kolona të gjata janë krijuar nëpër pika kufitare. Pamjet nga atje tregojnë qindra mërgimtarë teksa presin në rend për të ardhur tek më të dashurit e tyre për festat e fundvitit.
E disa gëzimin po e shprehin në mënyra të tjera.

Në një video që po qarkullon, shihet një mërgimtar nga Gjermania teksa vozitë 300km/h.
Sipas informacioneve, ai jeton në Gjermani dhe tani ia ka mësyer Kosovës, për të kaluar këtu festat e fundvitit.
Kujtojmë se shumica e mërgimtarëve nuk kanë mundur që ta vizitojnë Kosovën gjatë verës për shkak të pandemisë së koronavirusit gjë që e ka dëmtuar ekonomikisht shumë Kosovën.