Në zgjedhjet e parakohshme lokale që po mbahen sot, në Komunën e Shtipit deri në orën 9:00 kanë votuar 1227 persona, ose 2.94 për qind, ndërsa në Pllasnicë kanë votuar 365 persona, ose 7.37 për qind, njofton Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ).

Në lidhje me: Banorët e Shtipit dhe Pllasnicës sot votojnë për kryetar komune

KSHZ thekson se informacionet në lidhje me pjesëmarrjen, si dhe rezultatet drejtpërdrejt pas votimit mund të monitorohen në uebfaqen www.lokalni2020.sec.mk.