Një nxënës i klasës së shtatë ka shokuar me përgjigjet e tij në një test të njohurive të përgjithshme. Prej 12 pyetjeve, ai ka dhënë përgjigje të sakta në vetëm në dy prej tyre, shkruan Express.

Në pyetjen se cili është kryeqyteti i Bullgarisë, ai është përgjigjur Serbia, derisa në pyetjen se sa banorë i ka Evropa, është përgjigjur “Shumë banorë ka evropa 1000000”.

Përgjigje të sakta ka dhënë vetëm në pyetjen për daljen e Shqipërisë në det dhe atë për kryeqytetin e Greqisë. Fotografitë e testit janë publikuar nga Emrush Shkoda në Facebook.