Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 3399 teste dhe 1342 raste të reja të COVID -19.

Humbën jetën 22 pacientë, shtatë pacientë nga Shkupi (70, 61, 73, 81, 62, 65 dhe 69), një nga Kumanova (79), dy nga Shtipi (81 dhe 78), katër pacientë nga Prilepi (84, 68, 69 dhe 79), një nga Struga (77), dy nga Velesi (72 dhe 73), një nga Ohri (87), një nga Gostivari (71), një nga Strumica (67), një nga Krusheva (71) dhe një pacient nga Berova (86).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 679 pacientë të shëruar. Deri më tani, një total prej 341,261 teste të COVID-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 65231, numri i pacientëve të shëruar është 41656, numri i atyre që humbën jetën është 1847 dhe numri i rasteve aktive është 21728.